Ervaringen

In 2004 ben ik in aanraking gekomen met Microsoft CRM (1.2) een product dat heel veel potentie heeft maar op dat moment gewoon nog niet af was. Er werd geadverteerd met een Microsoft Outlook koppeling. Deze was helaas niet beschikbaar voor virtual networks, de uitdaging was dus niet alleen het configureren van CRM maar uiteindelijk vooral het zelf maken van de outlook synchronisatie met een button in zowel CRM als Outlook.

Als snel kwamen er nieuwe versies en met iedere nieuwe versie werd het product ook echt beter, echt animo vanuit het bedrijfsleven was er nog niet maar ik kreeg de mogelijkheid om Microsoft CRM (3.0) te implementeren in een Call Center. Ontzettend gaaf om incoming calls te zien en de juiste klant in Microsoft CRM te zien op poppen.

Nog steeds was de wereld niet klaar voor Microsoft CRM, genoodzaakt om een uitstapje te maken heb ik het product daarom ook even verlaten om mijn skillset te verbreden. Een opleidingstraject in India (C#.NET) en een groot SQL Server Integration Service (SSIS) project verder, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Mijn liefde voor het CRM product begon toch weer te kriebelen.

Met een overstap van werkgever verder kwam ik in een opbloeiend markt voor Microsoft CRM terecht. Verschillende kleine projecten in CRM 2011 en CRM 2013 lieten me zien dat het product inmiddels ook veel volwassener geworden was, net als ikzelf.  In deze periode zijn er succesvolle projecten geweest voor o.a. Delamar Theather, BSC in Heerlen, BinckBank en verschillende opdrachten in Antwerpen. In deze periode ben ik zowel functioneel, technisch als communicatief erg gegroeid

Vanaf 2011 ging het erg hard vele projecten volgde elkaar op met als eerste grote project een Dynamics 2013 implementatie bij ING in Amsterdam.
keywords:  technical, maatwerk, data, integratie…………………….

Na deze heftige periode waarin ik ook weer veel over mezelfd heb geleerd, wanneer zeg je nou “nee”, kwam een volgend traject in Utrecht bij FGH Bank.  keywords: lead, technical, maatwerk, data, integratie…………………….

Zo zat ik ineens een ruime periode een specifieke branch, de financiele sector. Het volgende project was in het zuidelijke Heerlen bij APG waar ik drie jaar gezeten heb, ook weer financiele sector. keywords: architect, lead, technical, non-maatwerk, data, integratie…………………….

Alle projecten vanaf 2009 zijn succesvol geimplementeerd!
– Delamar Theater
– BSC
– BinckBank
– ING
– FGH Bank
– APG
– Ministerie van Buitenlandse Zaken (2X)
– CMIS Group

Voor een completer overzicht is mijn c.v. hier te vinden.